Irma Schultz Keller - Imma på glas (MNW)
Irmas nya album "Imma på glas" hör hemma i kategorin "kan inte beskrivas, måste höras". Sedan hennes senaste album, åtta år sen, har det verkligen hänt saker med hennes musik. Inte minst när det gäller ljudbilden som nu är betydligt mindre polerad och mer varierad. Dagens Irma-sound är både nyfiket och traditionellt, vilsamt och drivande. Vissa delar av Caesar Palace återfinns i kompet. Nyligen i TV, P3-rotation, P4-rotation, Annonstidningen Bon, Annonstidningen Premiär, Promotionturné runt releasen, Radiospotar med Radio Rix vid release.
Biografi
Irma Schultz Keller

Egentligen hör Irma Schultz Kellers nya album "Imma på glas" hemma i kategorin "kan inte beskrivas, måste höras". Sedan hennes senaste album släpptes för snart åtta år sedan har det verkligen hänt saker med hennes musik. Inte minst när det gäller ljudbilden, som nu är betydligt mindre polerad och mer varierad. Dagens Irma-sound är både nyfiket och traditionellt, vilsamt och drivande. Framför allt är det organiskt framfört och självutlämnande utan att låta singer/songwriter - snarare ett slags fräsch uppdatering av konceptet.

Den som minns Irma från hennes tid som flitigt radiospelad popsångerska i den breda mainstream-fåran kommer att bli överraskad. Gissningsvis positivt.
Hemsida | Facebook